Se mi zdi, da se že nekaj let menimo, da bo treba ponovit klubski Kaštelir… no, pa nam je prejšnji teden končno uspelo. Miha in Andraž sta zaštartala zadevo že v četrtek, ostali pa smo se počasi priklapljali zraven v petek in soboto. Na koncu se nas je v vseh dneh odprave udeležilo okoli 15 članov kluba.

Vse kar rabiš za Kaštelir je čas, potem pa samo go with the flow. In kako to zgleda? Kakšnih 10m od avta si v senco postaviš camping stol in uživaš v razgledu, debatiraš s kolegi in čakaš, da bo vreča vodoravno. Potem pa akcija, drajsat u luft in se met fajn. Večinoma gre za jadranje na pobočniku, ki pa je včasih mal prešvoh al pa mal premočen, zato smo si tudi izmenjevali padala različnih velikosti med seboj. In cilj je, da potem, ko se navoziš, toplendaš na vzletišču in greš nazaj čilirat v senčko in na pivo:) Včasih kdo tut scuri al pa imaš samo željo po tem, da se mal zmigaš in pol te čaka cca 25min hoje nazaj gor. Ko ni vetra pa lutanje naokoli s kolesi ali namakanje v morju.

Spanja na vzletišču baje sedaj policija ne tolerira več, zato smo se namestili v bližnjem butičnem Kampu Karli, ki se je izkazal za super izbiro. Tako lepo urejenega kampa že dolgo nisem videl. V soboto je bilo večerno dogajanje najbolj pestro, s skupnimi močmi smo si kot ena velika družina pripravili ribice na gardelo (hvala mojstru peke Andražu) in se zabavali pozno v noč.

Na poti nazaj domov so bile pri nekaterih glave sicer malce težke, pa po ovinkih so želodčki malo protestirali, ampak se vsi, ki smo se odprave udeležili strinjamo, da smo se imeli extra fajn!

Hvala vsem za družbo in prelep vikend!