ZAKAJ IN KAKO?

KJP Turbulenca je nastal v želji, da bi se jadralni padalci nekoliko pogosteje družili, tudi organizirano. Prav zato imamo redne in vnaprej določene sestanke, ki so pa navadno nekoliko manj formalne narave. Včasih se je sicer potrebno kaj zares dogovoriti ter imamo zato tudi pripravljen “dnevni red”, sicer pa se pogovarjamo o naših padalskih in nepadalskih podvigih.

Tu in tam, ko kdo od nas naredi res odličen prelet, ko gre kdo na zanimiv dopust, ko kdo zganja bedarije na tečaju izrednih postopkov, takrat člani priredimo tudi kakšno predavanje. S tem želimo širiti naše pridobljene izkušnje med vse, ki se nameravajo lotiti podobnih dogodivščin. Ko nam pa zmanjka materiala, takrat pa koga povabimo na obisk.


KDO SMO?

Nekaj naših članov je starih mačkov padalstva. Nekaj nas je tistih, ki ciljamo na prvi sto kilometrski prelet. Nekateri smo veseli, če ne scurimo na poti z Gozda do Zaplate. Nekaj pa nas je šele včeraj v roke končno dobilo izpit.
Vsi pa se prav fino razumemo!

Ravno to je naš namen – povezati padalce. Starejši lahko malo pametujejo, srednji razred posluša in na koncu pove svoje mnenje, podmladek pa srka informacije ter se nauči ločiti samohvalo in konstruktivne nasvete.
Takšni smo – padalci.

POSTANI ČLAN

Te ni strah Turbulence? Pridruži se nam! 🙂 Hec, hec… Člani se imamo vedno fino. Tako na sestankih, ki so vsako tretjo sredo v mesecu v TIC Preddvor, kot tudi na skupnih podvigih na naše vršace. Sprejemamo vse, tiste izkušene padalce kot tudi tiste, ki so ravno zaključili tečaj. Z vami bomo z veseljem delili naše znanje, izkušnje ter nasvete.

Klub si prizadeva, da bi v Preddvoru bili jadralni padalci vedno dobrodošli. Le-to vključuje sodelovanje z občino, krajani ter urejanje vzletišč in pristajalnih mest. Da bodo ta zaživela tudi uradno ter bila vedno pokošena, pa zahteva veliko dobre volje ter tudi nekaj sredstev. Slednja pridobivamo tudi s članarinami v višini 20 EUR, ki se jo pokrije ob podpisu pristopne izjave.

Več informacij o včlanitvi v KJP Turbulenca in ZPLS ter potrebne dokumente najdeš v zavihku KLUB/POGOSTA VPRAŠANJA.


VODSTVO KLUBA

Matej Kastelic

PREDSEDNIK

Andraž Leban

PODPREDSEDNIK

Tomaž Kokalj

BLAGAJNIK


ČLANI

Tomaž Kokalj
Veronika Štampfl
Rok Indihar
Rok Lipar
Miha Unk
Andraž Leban
Matej Kastelic
Matic Jezeršek
Tina Kastelic
Matevž Gradišek
Boštjan Kavčič
Jakob Kovač
Tina Bizjak
Sabina Osredkar
Tadej Ferk
Miha Vovk
Arne Jeglič

Mišel Cevzar
Gregor Kovač
Denis Šebrek
Borut Sekne
Primož Trilar
Blaž Kešnar
Gregor Bahč
Rok Mulej
Jurij Rozman
Tadej Bolta
Luka Pirnat
Martin Sopotnik
Urban Jernejčič
Nik Koželj
Peter Miklavčič
Jošt Napret

Danijel Crnčec
Luka Murn
Matej Mučič
Matevž Kramer
Aljaž Černe
Gašper Zadnik
Jure Dolinar
Žiga Bajt
David Kern
Andrej Hliš
Ana Murn
Marko Cvetko
Rudolf Potočnik
Primož Novak
Gašper Potrebuješ
Miha Kolšek

Seznam je bil posodobljen maja 2021.