ZAKAJ IN KAKO?

KJP Turbulenca je nastal v želji, da bi se jadralni padalci nekoliko pogosteje družili, tudi organizirano. Prav zato imamo redne in vnaprej določene sestanke, ki so pa navadno nekoliko manj formalne narave. Včasih se je sicer potrebno kaj zares dogovoriti ter imamo zato tudi pripravljen “dnevni red”, sicer pa se pogovarjamo o naših padalskih in nepadalskih podvigih.

Tu in tam, ko kdo od nas naredi res odličen prelet, ko gre kdo na zanimiv dopust, ko kdo zganja bedarije na tečaju izrednih postopkov, takrat člani priredimo tudi kakšno predavanje. S tem želimo širiti naše pridobljene izkušnje med vse, ki se nameravajo lotiti podobnih dogodivščin. Ko nam pa zmanjka materiala, takrat pa koga povabimo na obisk.

KDO SMO?

Nekaj naših članov je starih mačkov padalstva. Nekaj nas je tistih, ki ciljamo na prvi sto kilometrski prelet. Nekateri smo veseli, če ne scurimo na poti z Gozda do Zaplate. Nekaj pa nas je šele včeraj v roke končno dobilo izpit.
Vsi pa se prav fino razumemo!

Ravno to je naš namen – povezati padalce. Starejši lahko malo pametujejo, srednji razred posluša in na koncu pove svoje mnenje, podmladek pa srka informacije ter se nauči ločiti samohvalo in konstruktivne nasvete.
Takšni smo – padalci.

Matej Kastelic

PREDSEDNIK

Andraž Leban

PODPREDSEDNIK

Tomaž Kokalj

BLAGAJNIK

Rok Indihar

Rok Lipar

Miha Vovk

Veronika Štampfl

Miha Unk

Aljaž Lavrenčič

Matic Jezeršek

Andrej Piškur

Tina Kastelic

Matevž Gradišek

Boštjan Kavčič

Jan Tišler

Jakob Kovač

Rastko Krajinović

Tina Bizjak

Anton Svoljšak

Sabina Osredkar