ZAKAJ IN KAKO?

KJP Turbulenca je nastal v želji, da bi se jadralni padalci nekoliko pogosteje družili, tudi organizirano. Prav zato imamo redne in vnaprej določene sestanke, ki so pa navadno nekoliko manj formalne narave. Včasih se je sicer potrebno kaj zares dogovoriti ter imamo zato tudi pripravljen “dnevni red”, sicer pa se pogovarjamo o naših padalskih in nepadalskih podvigih.

Tu in tam, ko kdo od nas naredi res odličen prelet, ko gre kdo na zanimiv dopust, ko kdo zganja bedarije na tečaju izrednih postopkov, takrat člani priredimo tudi kakšno predavanje. S tem želimo širiti naše pridobljene izkušnje med vse, ki se nameravajo lotiti podobnih dogodivščin. Ko nam pa zmanjka materiala, takrat pa koga povabimo na obisk.


KDO SMO?

Nekaj naših članov je starih mačkov padalstva. Nekaj nas je tistih, ki ciljamo na prvi sto kilometrski prelet. Nekateri smo veseli, če ne scurimo na poti z Gozda do Zaplate. Nekaj pa nas je šele včeraj v roke končno dobilo izpit.
Vsi pa se prav fino razumemo!

Ravno to je naš namen – povezati padalce. Starejši lahko malo pametujejo, srednji razred posluša in na koncu pove svoje mnenje, podmladek pa srka informacije ter se nauči ločiti samohvalo in konstruktivne nasvete.
Takšni smo – padalci.

POSTANI ČLAN

Te ni strah Turbulence? Pridruži se nam! 🙂 Hec, hec… Člani se imamo vedno fino. Tako na sestankih, ki so vsako tretjo sredo v mesecu v TIC Preddvor, kot tudi na skupnih podvigih na naše vršace. Sprejemamo vse, tiste izkušene padalce kot tudi tiste, ki so ravno zaključili tečaj. Z vami bomo z veseljem delili naše znanje, izkušnje ter nasvete.

Klub si prizadeva, da bi v Preddvoru bili jadralni padalci vedno dobrodošli. Le-to vključuje sodelovanje z občino, krajani ter urejanje vzletišč in pristajalnih mest. Da bodo ta zaživela tudi uradno ter bila vedno pokošena, pa zahteva veliko dobre volje ter tudi nekaj sredstev. Slednja pridobivamo tudi s članarinami v višini 20 EUR, ki se jo pokrije ob podpisu pristopne izjave.

Več informacij o včlanitvi v KJP Turbulenca in ZPLS ter potrebne dokumente najdeš v zavihku KLUB/POGOSTA VPRAŠANJA.


VODSTVO KLUBA

Matej Kastelic

PREDSEDNIK

Andraž Leban

PODPREDSEDNIK

Tomaž Kokalj

BLAGAJNIK


ČLANI

Rok Indihar
Rok Lipar
Miha Vovk
Veronika Štampfl
Miha Unk
Aljaž Lavrenčič
Gregor Kovač
Denis Šebrek
Borut Sekne
Primož Trilar
Peter Miklavčič
Rok Mulej

Matic Jezeršek
Sabina Osredkar
Tina Kastelic
Matevž Gradišek
Boštjan Kavčič
Anton Svoljšak
Blaž Kešnar
Gregor Bahč
Urban Jernejčič
Luka Pirnat
Danijel Crnčec
Martin Sopotnik

Jakob Kovač
Rastko Krajinović
Tina Bizjak
Tadej Ferk
Mišel Cevzar
Jošt Napret
Nik Koželj
Miha Kolšek
Tadej Bolta
Matej Romih
Jurij Rozman

Seznam je bil posodobljen februarja 2020.