Dogodek zaradi napovedi zelo slabega vremena žal odpade. Morda se bo vseeno dopoldne dalo vzleteti, vendar zaradi napovedanega dežja in močnega vetra dogodka ne bomo izpeljali. Se vidimo naslednje leto!

Vabljeni na Hike&fly&pika Potoška gora 2020!

V soboto, 3. oktobra 2020, ste padalci in pohodniki zopet vabljeni v Preddvor, da skupaj malo razmigamo noge, prezračimo krila in interne kompase usmerimo točno na pristanek.

Dobimo se ob 9. uri na pristanku ob jezeru Črnava (Preddvor), kjer se boste lahko pofočkali z vpisom na H&F tablo. Ob 9.30 pa pritisnemo na štoparico in švrc v hrib! Pot bo letos označena, tako da bo za poraz potrebno najti kakšen drug izgovor  Na vrhu prostornega in pokošenega vzletišča se boste z dotikom klopce vpisali v častni anale sodelujočih ter se osvežili z enim od ponujenih tekočih biserov. Krila nad glavo in hop v dolino, kjer vas bo ob doletu čakal najžlahtnejši biser.

Potem pa vas vabimo na sproščeno druženje na sosednje obrežje Črnave v Beachvolley Fitko, kjer se boste ob 13. uri lahko podprli tudi z golažem. Najhitrejši in najnatančnejši bodo prejeli tudi simbolično nagrado.

V primeru slabega vremena bo dogodek odpovedan. Slednje bo sporočeno najkasneje v petek, 2. oktobra 2020, do 20. ure.

Kategorije: VABILO