V soboto, 5. oktobra 2019, bomo člani KJP Turbulenca združili moči z vodstvom kluba KimFly ter na vzletišče na Potoški gori prenesli nekaj osvežilne pijače, ki bo na voljo vsem letalcem pohodnikom, ki bodo tega dne prisopihali na vrh. Na pristanku ob jezeru Črnava (Preddvor) pa vas bo čakala elektronska pika, kjer boste lahko preverili, koliko natančnosti pri pristajanju vam je še ostalo od tistega pravokotnika na izpitu.

Za tiste, ki menite, da ste boljši od sosedovga Lojza, in za tiste, ki menite, da ste slabši od sosedove Francke, bo na voljo tudi prijateljsko dokazovanje moči, in sicer:
– merjenje časa, porabljenega za hojo ali tek, od pristajalnega mesta ob jezeru Črnava do vrha vzletišča na Potoški gori,
– beleženje natančnosti vašega pristanka na elektronsko piko na pristanku ob jezeru Črnava.

Malo za hec, malo pa za res, bodo prvi trije v skupnem seštevku dnevnih uspehov prejeli tudi praktično nagrado! (Klobas ne obljubljamo.) Točkoval se bo le hike&fly, pri čemer bo potrebno pristati v začrtano polje. Sama natančnost pristanka ne bo vključena v točkovanje. (Kljub temu se bo pa vedelo, kdo te je premagal!)

Zbor udeležencev: 8.00 na parkirišču ob piceriji Urša (Preddvor)
Začetek merjenja časa pohoda: 8.30
Začetek vzletanja: prosto po Prešernu
Beleženje natančnosti pristajanja: od 9.30 do 11.00

V primeru slabega vremena dogodek odpade oz. bo preložen. O tem boste obveščeni do 4. 10. 2019 do 20. ure.

Vabljeni tudi tandemi!

Kategorije: VABILO

0 Komentarjev

Dodaj odgovor