Z začetkom letošnje sezone se je naša turbulentna skupina povečala za kar nekaj članov. Žal še vedno niso dobili primernega sprejema v klub, saj se zaradi izrednih razmer nismo tako pogosto in uradno sestajali. Sedaj, ko smo lahko zopet skupaj, smo pa rekli, da bi se lahko podružili tudi z ostalimi lokalnimi padalci.

V soboto, 20. 6. 2020, smo se gorenjski padalci podali na Zaplato. Pričakalo nas je na frišno pokošeno vzletišče, za kar se lahko zahvalimo Aleš Fendetu. Hvala! Vreme je pa tudi sodelovalo – sicer je bilo oblačno, ampak se je dolina prav privlačno odpirala pred nami. Kljub splošnem severnem vetru smo vzletali pri prijetnih dveh metrih (pozitivnih seveda, po hribu navzgor).

Ker smo pridno prigarali v hrib in suvereno odleteli, smo se nagradili s piknikom in pivom v Fitku. Ko se je vse skupaj malo poleglo, smo pa krenili novim zmagam naproti. Dobesedno, saj smo odigrali turnir v odbojki na mivki. Presenečeni smo ugotovili, da padalci sploh nismo tako slabi v odbojki! Če ne verjamete, si lahko ogledate Tomažev video.

Se vidimo naslednjič!


0 Komentarjev

Dodaj odgovor