V torek 23. 7. 2019 smo se člani KJP Turbulence zbrali pri jezeru Črnavi ter krenili na Potoško goro. Načrtovana je bila košnja vzletišča ter urejanje okolice. Udeležba je bila odlična, saj se nas je zbralo približno 15 članov!

Večina se nas je proti vzletišču odpravila peš. Sicer navajeni nošnje težke padalske opreme v hrib, smo tokrat si nekoliko olajšali delo, saj je Miha Unk žrtvoval svoje letenje v dolino ter se proti vzletišču odpeljal z avtom. Tako nam je prihranil veliko višnicev z orodjem na hrbtu, ker pa je ostalo še nekaj prostora, smo ga zapolnili s padalsko opremo. Miha hvala!

Na vrhu nas je torej pričakalo delovno orodje in pa – Slavc! Po fantastičnem poletu s Krvavca do Kriške gore in nazaj do Potoške mu je uspel še brezhiben toplanding! Čestitamo!

Potem smo se pa le lotili dela. Pokosili smo zgornji del vzletišča in nekoliko uredili bližnjo okolico. Tisti najbolj pridni so bili nagrajeni s pivom (in Jošt).

Na vzletišču je zopet dovolj prostora za kar nekaj padal, kar smo preizkusili vsi udeleženi člani (razen Unka). Miren polet v dolino so nekateri zaključili še s skokom v vodo, vsi pa smo proslavili uspešen dan s trkom kozarcev.

Hvala sodelujočim: Rok Indihar, Rok Lipar, Miha Unk, Miha Vovk, Tomaž Kokalj, Denis Šebrek, Andraž Leban, Anton Svoljšak, Primož Trilar, Matic Jezeršek, Slavko Valjavec (Luftar), Luka Čmigo, Tuši (Marjan), Tadej Ferk.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor